AcasaCompanie

Servicii de calitate și o echipă dedicată proiectului tău.

La începuturi a fost dorința de a oferi calitate, datorită experienței pe care am avut-o în piață. Cu trecerea anilor, ne-am dat seama cât de importantă este atât calitatea și inovația în domeniile în care activăm, dar mai presus de toate, relația dintre noi și clienți.
Personalul nostru este format din specialiști calificați, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul logistic și de customizare. Având un fundal solid în domeniile de activitate, reprezentăm cea mai bună opțiune pentru toate nevoile dumneavoastră.
Serviciile oferite sunt special concepute în funcție de bugetul clientului, dar și de nevoile pe care acesta le are. Intenționăm să creăm circuitul de care aveți nevoie, pentru a vă oferi cele mai bune servicii și soluții.
123K.

360 Group
în cifre

Angajați

Clienți

M

Comenzi procesate

Ani de activitate
360 Group

Clienți

Echipa 360 Group

Cunoaște echipa 360 Group

Group Owner

Dorel Negru

Pasionat de excelenţă şi de a avea întotdeauna clienţi mulțumiți de colaborarea cu organizaţia pe care a fondat-o, directorul şi fondatorul companiei noastre nu ezită în a se implica până în cel mai mic detaliu, astfel încat serviciile livrate să fie la cele mai înalte standarde de calitate.
Este managerul general de tipul “get things done” care şi-a dedicat întreaga carieră profesională construirii de la zero a unui business respectabil.

Chief Executive Officer

Raul Olajos

Cu o experiență în top management de peste 15 ani, extrem de implicat și dedicat în tot ceea ce a făcut de-a lungul vieții, Raul aduce în cadrul Grupului nostru pragmatismul și echilibrul.
Viziunea sa de ansamblu și perspectiva asupra business-ului se îmbină perfect cu capacitatea lui pragmatică de a organiza activitățile operaționale ale grupului, pentru a avea clienți mulțumiți și un business în creștere și îmbunătățire continuă.

Business Line Manager

Adelina Pașca

Loialitatea, dedicarea și empatia faţă de clienţi, au făcut pe parcursul timpului ca Adelina să fie exemplul de urmat de către oricare dintre colegii noştri.
Evoluţia sa profesională este pe de o parte spectaculoasă, însă pe de altă parte vine ca o încununare normală a meritelor unui om care niciodată nu s-a oprit din îmbunătăţirea experienţei partenerilor grupului 360.

Business Development Manager

Horia Morariu

Ca fost corporatist, Horia a adus în organizaţia noastră acea picătură de standardizare și rigurozitate pe care un grup precum al nostru nu le deținea la standardele dorite.
Tocmai această combinaţie face ca managerul nostru de dezvoltare să fie extrem de apreciat de colegi, în egală măsură fiind foarte bine primit de reprezentanții marilor corporaţii prezente în portofoliul nostru de clienţi.

Business Line Manager Co-Packing

Romulus Bălteanu

Fiind o persoană sinceră, deschisă, jovială şi comunicativă, Romi este un real câștig în organizaţia noastră, având întotdeauna ușa deschisă pentru a oferi sprijin oricărui coleg. Nu ezită niciodată în a-şi oferi tot suportul, astfel încat lucrurile să funcționeze în parametrii cei mai optimi.

Project Manager

Cătălin Negru

Ultimul venit, dar și cel mai tânăr membru al grupului 360, Cătălin vine direct de pe băncile facultății unde a studiat managementul, la o universitate de prestigiu din Anglia. Debordând de energie și având curiozitatea cu el, fiind devotat proiectelor grupului, dorința lui este de a crește prin experiența pe care o acumulează alături de colegi pentru a continua să conducă viziunea companiei către success.

preloader image