AcasaCompanieManagementul Calității
Managementul Calității

Sistem de asigurare a calității

Modul în care ne asigurăm calitatea este prin adoptarea sistemului și valorilor Total Quality Management:

  • Focus total pe cerințele clientului
  • Leadership
  • Implicare activă a tuturor membrilor din organizația noastră
  • Management axat pe procese
  • Utilizarea sistemelor performante pentru simplificarea muncii
  • Îmbunătățire continuă
  • Decizii bazate pe fapte și cifre
  • Beneficii mutuale.
ISO 9001-positive-screen-RGB
ISO 14001-positive-screen-RGB
ISO 45001 -positive - RGB
IATF 16949..2016 - positive-RGB

Misiune

Suntem complet axaţi pe sarcinile clienţilor noştri prin tot ceea ce facem zi de zi, cât și prin felul în care gândim rezolvarea tututor provocărilor. Suntem conștienți că o strategie care aşează în centrul său sarcinile pentru care ne angajează clienţii este indubitabil direcţia spre care țintim.
Adăugând acestei strategii şi efortul continuu de a furniza experienţe cât mai memorabile partenerilor nostri, alături de preocuparea de a asigura nivelul de calitate al serviciilor oferite, reușim pas cu pas să ne îndeplinim rolul în mediul de afaceri în care activăm.

Viziune

Ne imaginăm viitorul în jurul sistemelor informatice integrate şi al automatizării complete. Concret, în cazul grupului nostru, acest lucru înseamnă depozite moderne conectate sub forma hub-urilor logistice, furnizarea serviciilor cu valoare adaugată și servicii de co-packing. Executarea acestora se face instant şi corelat cu strategiile de marketing ale clienţilor noștri.

Principii

Respectăm partenerii prin valorificarea propriilor lor principii și nevoi.
Promovăm responsabilitatea faţă de mediul înconjurător şi facem tot ceea ce ne stă în puteri, astfel încât impactul derulării afacerilor nostre să fie minim.
Livrarea serviciilor şi/sau produselor la cele mai înalte standarde de calitate este parte din ADN-ul organizaţiei noastre, astfel încât cultura calității este şi va ramane centrul tuturor preocupărilor grupului.

preloader image