AcasaSoluții

Soluții

Produsele de top, cer soluții de top.

Suntem furnizorul de servicii logistice complete pentru nevoile clienților.

Oferim servicii moderne care presupun mai mult decât realizarea nevoii printr-un schimb de informații între noi și client.

Concentrându-ne pe inovație și pe nevoia societății de a fi racordați la nou și la evolutie, suntem într-o continuă dezvoltare a soluțiilor logistice deja existente pentru a oferi excelență și perfecțiune în tot ceea ce întreprindem.

Lucrând îndeaproape cu echipa noastră de specialiști în domeniul dumneavoastră de activitate, vă oferim soluții personalizate menite să contribuie la dezvoltarea fructuoasă a business-ului pe care-l dețineți.

Materiale de ambalare

Alegerea materialului de ambalare potrivit, poate fi uneori solicitantă dacă viziunea lipsește. Vă punem la dispoziție atât materialele, cât și execuția propriu-zisă realizată de o echipă cu experiență și viziune.

Mai mult
Tipar digital

Oferim o gama largă de opțiuni în domeniul printului. Suntem la curent cu ultimele inovații în materie de echipamente, respectând în același timp, procedurile standard cu strictețe. Finisări profesionale, calitate premium.

Mai mult
Depozitare

Vă punem la dispoziție un spațiu de depozitare de 14.000 mp configurat la standardele cele mai înalte, fiind ultra-modern și controlat prin sistemul WMS. Flexibilitatea și rulajul rapid al mărfurilor va oferă un avantaj.

Mai mult
Customizare

Echipa dedicată este formată din oameni care analizează cerințele și nevoile clientului, transformându-le în produse și servicii: de la ambalajul în sine al acestuia, până la eticheta de identificare a paletului.

Mai mult
Transport

Transportăm marfa dumneavoastra în maximă siguranță, cu posibilitatea de tracking în orice moment pe teritoriul Europei. Respectăm cele mai ridicate cerințe tehnice, cât și standardele de emisii EURO 6.

Mai mult
Fulfillment

Proiect în dezvoltare

Mai mult

Nu ați găsit răspunsul? Obține o ofertă personalizată!

preloader image