AcasaSoluțiiCustomizare

Customizarea vă oferă cele mai bune servicii din Zona Balcanilor.

Experiența acumulată în ultimii 15 ani de operațiuni, ne oferă flexibilitatea necesară pentru a acomoda rapid și eficient orice solicitare venită din partea clienților.

De ce să colaborezi cu noi?

În cei 15 ani de activitate am acumulat suficientă experiență pentru a dezvolta soluții tehnice optime, personalizate și eficiente din punct de vedere al costului și a productivității, respectând cele mai înalte standarde de calitate

Reambalări produse în ambalaje de tip SRP

Asigurăm transferul produselor din ambalajul lor original în ambalaje de tip Shelf Ready Packaging.

Reambalări produse în ambalaje de tip DRP

Asigurăm transferul produselor din ambalajul lor original în ambalaje de tip Displays Ready Packaging din carton.

Etichetare

Etichetăm produse sau ambalajele acestor produse indiferent de tipologia, dimensiunea sau modelul de etichetă solicitat. În tot acest timp respectăm cele mai înalte standard de calitate.

Manipulare și asamblare de pachete Gift Box

La cerere, putem reambala produsele clienților în ambalaje de tip pachet promotional / gift box.

Management de certificate

Asigurăm introducerea unor materiale adiționale cum ar fi certificate de garanție sau diferite materiale promoționale în ambalajul original al produselor.

Grupaje de produse

Asigurăm gruparea produselor într-un format personalizat conform specificațiilor clientului prin aplicarea manuală a benzilor adezive, dublu – adezive sau chiar a materialelor promoționale furnizate de către client.

Înfoliere termocontractibilă

Liniile noastre de producție ne permit formarea de grupări de produse de diferite dimensiuni și tipologii, prin introducerea produselor într-o folie termocontractibilă.

Înfolieri de tip sleeve.

Liniile noastre de producție ne permit formarea de grupări de produse, de diferite dimensiuni și tipologii, prin introducerea produselor într-un sleeve de carton și ulterior prin introducerea grupajului în folie termocontractibilă.

preloader image