AcasaSoluțiiTransport

Transport personalizat și servicii logistice integrate.

Indiferent de industrie, manipulăm mărfurile în siguranță și cu eficiență ridicată, oferind clienților livrarea prin excelență.

De ce să colaborezi cu noi?

Putem gestiona încărcări complete asigurând transportul rutier 24/7, sigur și la timp având tehnologia de ultimă generație și cunoștințe logistice la zi.

Camionul este urmărit continuu prin servicii specializate precum EasyTrack. Fiecare camion este monitorizat GPS pentru depistarea locației în timp real, urmărind istoricul livrărilor.

Casă de expediții NAVI TRANS este un furnizor de servicii de expediție cu experiență, autorizat de Autoritatea Rutieră Română. Serviciile noastre includ transport, manipulare, depozitare.

NaviTrans utilizează 6 autocamioane cu o medie de utilizare de 3 ani care respectă cele mai ridicate cerințe tehnice și respectă standardele de emisii EURO6.

Suntem partenerul logistic pe care vă puteți baza pentru externalizarea logistică și gestionarea complexă a lanțului de aprovizionare. Serviciile noastre de logistică și depozitare includ toate aspectele planificării, controlului și execuției logistice.

De la punctul de origine la consum, proiectăm soluții care transformă operațiunile dvs. logistice dintr-o provocare într-un avantaj competitiv substanțial.

Vă oferim 14.000 metri pătrați pentru a vă extinde afacerea, asigurându-ne că vă înțelegem nevoile până în cel mai mic detaliu, dar și industria din care faceți parte.

Nu ați găsit răspunsul? Obține o ofertă personalizată!

preloader image